Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ναύπλιο: Το συμπόσιο των επτά σοφών της αρχαιότητος αναβιώνει στην σύγχρονη εποχή

Δημοσιεύτηκε30/11/15 - 15:48
από admin

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" ανακοινώνει στα μέλη και στους φίλους του ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Βουλευτικού, ο καρδιοχειρουργός καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Λόλας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα: "Το συμπόσιο των επτά σοφών της αρχαιότητος – αναβίωσις στην σύγχρονη εποχή".

Ο κ. Χρήστος Λόλας είναι ο πρωτοπόρος επιστήμονας που επιχείρησε επιτυχώς το πρώτο πρόγραμμα καρδιακών μεταμοσχεύσεων στην χώρα μας.

Πανεπιστημιακός καθηγητής με μεγάλο κλινικό και επιστημονικό έργο, ο κ. Χρήστος Λόλας έχει επικεντρωθεί κατά τα τελευταία έτη στην προσπάθεια της αναβίωσης του Συμποσίου των επτά σοφών της αρχαιότητας και την προσαρμογή του στην σύγχρονη εποχή.

Την αναβίωση των Συμποσίων με τους σύγχρονους σοφούς επιστήμονες όλου του πλανήτη (νομπελίστες και ακαδημαϊκούς), ο κ. Χρήστος Λόλας ξεκίνησε τον Μάιο του έτους 2007, με το πρώτο Συμπόσιο να πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο και στους Δελφούς και συμμετέχοντες τους κορυφαίους καρδιοχειρουργούς του πλανήτη. Το δεύτερο Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα και στην Μεσσηνία, με συμμετέχοντες τους κορυφαίους κοσμολόγους του πλανήτη.

 

Ετικέτες

Ναύπλιο Ο Παλαμήδης Προοδευτικός Σύλλογός Ναυπλίου Χρήστος Λόλας Καρδιοχειρούργος Συμπόσιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.