Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξεπαστρεύουν με συνοπτικές διαδικασίες τον τοπικό τύπο! Έπαψε να εκπέμπει το DRTV

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 4 Φεβ. 2016
από admin

Είχαμε επισημάνει εξ' αρχής τους κινδύνους που δημιουργεί η Digea στους τοπικούς σταθμούς λόγω των υψηλών οικονομικών ανταλλαγμάτων που ζητά από αυτούς. 

Λιγότερο από δύο χρόνια πέρασαν και από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς της Αργολίδας, πρώτα έκλεισε το MAX, και τώρα ήρθε η σειρά και του DRTV το οποίο έπαψε να εκπέμπει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Κατά συνέπεια η Αργολίδα, μέχρι νεοτέρας, μένει χωρίς τοπικό κανάλι το οποίο αρκετοί πολίτες που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το ίντερνετ, επέλεγαν καθημερινά για την ενημέρωσή τους.

Να σημειώσουμε πως οι τοπικοί σταθμοί, με αντάλλαγμα το ψηφιακό σήμα και την γεωγραφική διεύρυνσή τους, καλούνται να πληρώνουν υπέρογκα ποσά μηνιαίως, που φθάνουν μέχρι και τα 5000 ευρώ. Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο λόγος που οι υπεύθυνοι του σταθμού -ο οποίος διέθετε περιφερειακή άδεια- αποφάσισαν να αναστείλουν (ελπίζουμε προσωρινά) το τηλεοπτικό σήμα.

Ωστόσο το κανάλι δεν έπαψε να υπάρχει. Απλά από χθες, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, εκπέμπει σε ζωντανή ροή μόνο μέσω ίντερνετ (https://www.youtube.com/watch?v=txPl0fKQqrc&sns=em).

Πλέον για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τηλεοπτικά ειδήσεις της Αργολίδας, μπορεί να καλυφθεί εν μέρει από το Super TV, που έχει ως έδρα την Κορινθία.
 

Ετικέτες

DRTV Αργολίδα Τοπικός Τύπος Κανάλι Τοπικό κανάλι Digea

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.