Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβούλιου της Ευρώπης τιμάται στο ιστορικό Παλαμήδι

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Μάιος. 2016
από admin

Επίτιμο δημότη  Ναυπλίου, θα ανακηρύξει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, τον Γενικό Γραμματέα του Συμβούλιου της Ευρώπης κ. Thorbjørn Jagland, εκτελώντας ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην εισήγησή του στο Δημοτικό συμβούλιο, «καθίσταται προφανές ότι για μία χώρα όπως η Ελλάδα, σε αυτήν δε την διεθνή πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία, η βράβευση του κ. Jagland δεν αποτελεί «προνόμιο» ή «τελετουργία», αλλά συνετή αναγκαιότητα. Και ανήκει στην πόλη μας, τ Ανάπλι, με την κληρονομιά του πολιτισμού, της παράδοσης και των αξιών της, η ιστορική ευθύνη και λαμπρή ευκαιρία να τιμήσει τον κ. Jagland και να τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη της προς αναγνώριση του έργου του για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου στην Ευρώπη».

Η Τελετή της Ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Ανδρέα στο φρούριο του Παλαμηδίου, το Σάββατο, στις 8 το απόγευμα.
 

Ετικέτες

Δημήτρης Κωστούρος Thorbjørn Jagland Επίτιμος δημότης Ναύπλιο Παλαμήδι

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.