Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Και άλλοι στο κόλπο για τη φύλαξη του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Μάιος. 2016
από admin

Έπειτα από συντονισμένες πιέσεις, τελικά αποφασίστηκε η συμμετοχή και άλλων Διευθύνσεων Αστυνομίας, εκτός των ήδη εμπλεκομένων (Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας) στη φύλαξη του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης Κορίνθου.

Το πρόβλημα είχε αναδείξει με πρωτοσέλιδό του ο Έντυπος Αναγνώστης, καθώς και το anagnostis.org, ενώ το θέμα έφερε στη βουλή και ο Γιάννης Ανδριανός με σχετική ερώτησή του. Οι Αστυνομικές Ενώσεις Αργολίδας είχαν επίσης κοινοποιήσει σχετικό έγγραφο προς τους αρμοδίους, με το οποίο ζητούσαν την άμεση και πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου με αστυνομικό προσωπικό με μεταθέσεις ή αποσπάσεις επιθυμούντων συναδέλφων.

Όπως αναφέρεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας:
« Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η συγκεκριμένη απόφαση που έρχεται μετά τη διάθεση των διμοιριών υποστήριξης της Δ.Α.Αρκαδίας και της Δ.Α.Αργολίδας, για εκτέλεση υπηρεσίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός αυτό, αλλά ελήφθη με βάση τη λογική που θέλει τη συλλογική αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, από τις Αστυνομικές τουλάχιστον υπηρεσίες και όχι την επιφόρτιση ή την απαλλαγή εκ της συγκεκριμένης υποχρεώσεως κάποιων εξ΄ αυτών.

Η εν λόγω εξέλιξη αναμφισβήτητα αποτελεί δικαίωση του αγώνα μας, αλλά και αποκατάσταση του πληγέντος αισθήματος δικαίου, σχετικά με την αντιμετώπιση από τη Διοίκηση των εργαζομένων εντός του ίδιου εργασιακού χώρου και κατόπιν αυτής νοιώθουμε έστω και προσωρινά ικανοποιημένοι και ίσοι μεταξύ ίσων.

Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε πάντες, ότι οι Αστυνομικοί της Αργολίδας θα συνεχίσουν να υπηρετούν την κοινωνία με τον ίδιο ζήλο, ανεπηρέαστοι από την άδικη και άνιση σε βάρος τους μεταχείριση, σε ότι αφορά το βάρος της φύλαξης του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου.

Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραπάνω απόφαση της Διοίκησης θα αποτελέσει πάγια πρακτική και θα πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι όσον αφορά την Αστυνομία η δίκαιη και ίση μεταχείριση, η καλή θέληση και η αλληλεγγύη είναι λίθοι αμετακίνητοι και αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του εργασιακού μας χώρου, διαλύοντας παράλληλα κάθε υποψία για ανισομερή κατανομή υποχρεώσεων.»
 

Ετικέτες

Κόρινθος Αστυνομικά Κέντρο Κράτησης Κορίνθου Κορινθία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.