Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ΚΝΕ αποχαιρετά τον 23χρονο Θοδωρή Μοσχοβίτη από τη Μπόρσα Αργολίδας

Δημοσιεύτηκε
από admin
Η ΚΝΕ αποχαιρετά τον 23χρονο Θοδωρή Μοσχοβίτη από τη Μπόρσα Αργολίδας

Απεβίωσε έπειτα από πολύμηνη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο 23χρονος Θοδωρής Μοσχοβίτης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Μαχητικό στέλεχος του ΚΚΕ, που «έφυγε» τόσο νέος, ο Θοδωρής ξεχώριζε για την παλληκαριά, το ήθος και την πίστη του στα ιδανικά του κόμματος που υπηρετούσε με θέρμη. Ήταν πάντα χαμογελαστός, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα, ήταν μαχητής σε όλη του τη ζωή και στη μεγάλη περιπέτεια των τελευταίων μηνών.

Ο Θοδωρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993 και μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στην Μπόρσα Αργολίδας . Μέσα σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 2011 και πήρε επάνω του όλη τη δουλειά για να στηθεί μια καλή Οργάνωση. Εκλέχτηκε στο Τομεακό Συμβούλιο Αρκαδίας και έπειτα στο Συμβούλιο Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Σε όλες τις χρεώσεις, που του ανατέθηκαν από την Οργάνωση, ανταπεξήλθε παραδειγματικά.

Ήταν ένα ακούραστο στέλεχος, που ειδικά μέσα από την τελευταία του δοκιμασία, διαπαιδαγώγησε με την επαναστατική του αισιοδοξία τα στελέχη και τα μέλη της οργάνωσης.

Η νεολαία του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

H κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στο ναό των Αγίων Ταξιαρχών στην Μπόρσα Αργολίδας στις 16:30.
 

Ετικέτες

Θοδωρής Μοσχοβίτης ΚΚΕ ΚΝΕ Μπόρσα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.