Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

SOS εκπέμπουν οι έμποροι του Άργους προς τη ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε
από admin

Αίτημα για βιώσιμο διακανονισμό οφειλών στην ΔΕΗ απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους με επιστολή του προς ΟΕΣΠΝΕ, ΕΣΕΕ και τους τρεις βουλευτές της Αργολίδας.

Όπως αναφέρεται σε αυτήν: «Όπως γνωρίζετε η οικονομική κατάσταση των εμπόρων τα τελευταία χρόνια χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Αυτό έχει δημιουργήσει στους συναδέλφους οφειλές προς πάσα κατεύθυνση.

Εκτός από τους πλειστηριασμούς που κινδυνεύει να χάσει εκτός των άλλων ο συνάδελφος και την πρώτη του κατοικία, έχει να αντιμετωπίσει την πολύ σκληρή πολιτική της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα ζητά προκαταβολή για οφειλές καταναλωτών το 15% και ανάλογα αν δηλαδή είναι κομμένο 12 δόσεις ή 36 αν δεν είναι κομμένο.

Όταν λέμε κομμένο στους  περισσότερους οφειλέτες είναι εικονικά κομμένο , δηλαδή ο εργολάβος δήλωσε ότι το έκοψε , ενώ στην πραγματικότητα λόγω φόρτου εργασίας του ιδίου , δεν συνέβη ποτέ διακοπή για να γίνει παράνομη επανασύνδεση.  

Αλλά και όσοι αναγκάστηκαν να επανασυνδέσουν δεν σημαίνει ότι η επανασύνδεση είναι κλοπή .

Η κλοπή ρεύματος είναι άλλο πράγμα και συμφωνούμε να έχει άλλες συνέπειες.

Τελευταία πληροφορηθήκαμε ότι κόβουν το ρεύμα από την κολώνα σε όσους το επανασυνδέουν.

Μάλιστα στέλνουν κάποια επιστολή που δίνουν προθεσμία 15 ημέρες για να κάνεις ρύθμιση διαφορετικά στο κόβουν.

'Οπως καταλαβαίνετε η κάθε είδους διακοπή ρεύματος σε κατάστημα σημαίνει οριστικό κλείσιμο του καταστήματος και αυτό δεν βοηθά καθόλου κάποιον που έχει όλη την καλή διάθεση να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και θέλει να πληρώσει αλλά με κάποια βοήθεια από πλευράς ΔΕΗ.

Για τους πιο πάνω λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους ζητά από εσάς να δώσετε δημοσιότητα στα ΜΜΕ και να ζητήσετε συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΗ.

Πρέπει να καταλάβουν στην ΔΕΗ ,ότι για να πάρουν τις οφειλές από τους καταναλωτές πελάτες τους ,πρέπει να κάνουν ΟΧΙ 36 δόσεις αλλά 136 και 236 δόσεις και χωρίς προκαταβολή σε όλους ανεξαιρέτως. Από ΚΛΕΙΣΤΟ κατάστημα δεν παίρνεις οφειλές.

Έτσι μόνο η ΔΕΗ θα μαζέψει τις οφειλές και οι Συνάδελφοι θα μπορούν να πληρώνουν τα τρέχοντα και να κάνουν ρύθμιση.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΔΕΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ».
 

Ετικέτες

Άργος ΔΕΗ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.