Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συγχαρητήρια στους νέους μας

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 8 Ιουν. 2017
από admin

Ο Γιάννης Μανιάτης με αφορμή επιτυχίες μαθητών και αθλητών από την Αργολίδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα μεγάλο Μπράβο θα ήθελα να δώσω στους νέους της Αργολίδας για τις επιδόσεις και βραβεύσεις τους στους χώρους του αθλητισμού και του πολιτισμού. Καταρχήν, αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!, του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Άργους, για τις βραβεύσεις τους στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Ψηφιακής Δημιουργίας και Ταινιών Μικρού Μήκους. Μας έχουν κάνει περήφανους και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον όχι μόνο λόγω της σημαντικής επιτυχίας τους, αλλά και λόγω της ενασχόλησής τους με σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα και της ευαίσθητης κοινωνικής τους προσέγγισης.

Επίσης, συγχαρητήρια αξίζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Φείδωνα για τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την άνοδό της στην Α Εθνική Κατηγορία με την ευχή να επιτύχει τους στόχους της και τη νέα χρονιά.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες του ΣΔΥ Αργολίδας, Ελ. Καρκαλάτου (100 και 200 μ.) και Φ. Καραπάνου (σφαιροβολία), για τις πρωτιές τους στους αγώνες «Βραϊμάκεια» στη Χαλκίδα με την παρότρυνση να συνεχίσουν την καλή και επιτυχημένη δουλειά τους.

Συγχαρητήρια!»
 

Ετικέτες

Γιάννης Μανιάτης

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.