Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος

Δημοσιεύτηκε
από admin

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, προσβλέποντας στην βοήθειά σας, καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, την Δευτέρα, 26 Ιουνίου και ώρες 10:00-12:00, προσέλθουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας του Νοσοκομείου Άργους, προκειμένου να χαρίσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να δώσουν κάτι πολύτιμο: Λίγο από το αίμα τους. 

Το αίμα θα πιστώνεται με τον κωδικό 14150 στην Κεντρική Τράπεζα Αίματος της Νέας Δημοκρατίας. Η συγκεκριμένη δράση ισχύει μόνο για το μήνα Ιούνιο, αλλά μπορείτε να ενισχύετε την Τράπεζα Αίματος του Κόμματος ως εθελοντές αιμοδότες σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ προσβλέπουν στην άμεση ανταπόκρισή του κοινού σε μια τόσο σημαντική συνεισφορά στο βωμό της αγάπης προς το συνάνθρωπο και απευθύνουν ευχαριστίες για την συνεργασία στον Διευθυντή του Τμήματος Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, χωρίς την αρωγή του οποίου δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η δράση.
 

Ετικέτες

Άργος Εθελοντική αιμοδοσία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.