Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Συνεπήραν Θαλασσινός - Σκουλάς στο Άργος

Δημοσιεύτηκε
από admin

Με την συναυλία του Βασίλη Σκουλά και του Παντελή Θαλασσινού ξεκίνησε, εχθές το βράδυ, το Φεστιβάλ Άργους - Μυκηνών 2017, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών.

Κάτι ο φωτισμός, κάτι η σκηνική παρουσία, κάτι οι μνήμες και τα συναισθήματα, συνέθεσαν μία λαμπερή ατμόσφαιρα και πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους μία εμπειρία ανεπανάληπτη! 
 

Ο κόσμος που είχε κατακλύσει από νωρίς το χώρο του Αρχαίου Θεάτρου τραγούδησε μαζί με τον Σκουλά και τον Θαλασσινό όχι μόνο «Τα Σμυρνέϊκα τραγούδια» αλλά και τραγούδια από την Κρήτη, την Ρούμελη, το Αιγαίο, την Ήπειρο, τα Επτάνησα, τη Μακεδονία, τις Κυκλάδες. Χορευτική ομάδα από το Σύλλογο Ελληνικών Χορών και Εθνογραφικών Μελετών «Ελληνική Παράδοση» ξεσήκωσε το κοινό με τους κρητικούς χορούς του, υπό τους ήχους της λύρας του Βασίλη Σκουλά και της κιθάρας του Παντελή Θαλασσινού!
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
 

Ετικέτες

Άργος Παντελής Θαλασσινός Βασίλης Σκουλάς

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.