Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Μασκότ τα αδέσποτα της Επιδαύρου

Στην Επίδαυρο τα αδέσποτα του Ναυπλίου

Κοινό δημοτικό καταφύγιο σχεδιάζουν να κατασκευάσουν οι Δήμοι Ναυπλιέων και Επιδαύρου, με χρήματα που θα διατεθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Δήμος Επιδαύρου και ο Δήμος Ναυπλιέων κάνουν από κοινού αίτηση στο πρόγραμμα «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς», μέσω της χρηματοδότησης που παρέχει το υπουργείο εσωτερικών για ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, προσθέτοντας πως το καταφύγιο θα γίνει σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Επιδαύρου και θα εξυπηρετεί με τις εγκαταστάσεις του και τους δύο Δήμους.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων θα ακολουθήσει σχετική μελέτη η οποία θα λάβει υπόψη της και την γνώμη της αντίστοιχης επιτροπής που έχει συσταθεί από το Δήμο Ναυπλιέων.

Οι δύο δήμοι ακολουθούν τον δρόμο που χάραξε ο Δήμος Ερμιονίδας, που ήδη ενέκρινε την πρόταση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για τα αδέσποτα, προκειμένου να φτιάξει δημοτικό καταφύγιο.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.