Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σιδέρης: Αφήστε στην άκρη την εμπάθεια κύριε Νίκα και φέρτε νέα έργα

Σιδέρης: Θέλετε να υπογράφετε τα δικά μας έργα και να τα βαπτίζετε δικά σας

Πως σχολιάζει ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ την ανακοίνωση Μαντζούνη για τα γήπεδα Πορτοχελίου, Ηλιοκάστρου και Ν. Επιδαύρου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 19 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην ανακοίνωση της υπογραφής σύμβασης για την τοποθέτηση κερκίδων σε τρία γήπεδα της Ερμιονίδας και της Επιδαύρου, προχώρησε σήμερα το πρωί ο ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, εκθέτει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα, η οποία έχει ως εξής:

«Υπάρχουν δύο λέξεις  στην πλούσια Ελληνική γλώσσα, την οποία φαίνεται πως η παρούσα περιφερειακή αρχή την αγνοεί, η λέξη φιλότιμο και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς, πως έρχονται σήμερα να παρουσιάσουν ως δικά τους έργα όλα όσα έχουμε ΕΜΕΙΣ ως περιφερειακή αρχή, ακούραστα  οραματιστεί και προγραμματίσει. ΕΜΕΙΣ εξασφαλίσαμε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, μέσω του  Προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων για την βελτίωση και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σας γιατί ΕΜΕΙΣ «φτύσαμε αίμα» για ν’ανοίξουμε αθλητικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Να σας ξαναθυμίσω ότι στην Αργολίδα βρίσκονται προς υλοποίηση  ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ γήπεδα  προϋπολογισμού 4.600.000 μαζί με το Ενωσιακό γήπεδο. Είναι το μεγαλύτερο Πανελλαδικά πρόγραμμα που εκτελείται μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε  εσείς τους Αργολιδείς, δεν τρώνε «κουτόχορτο» γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ και ότι  πρωτοτυπήσαμε Πανελλαδικά με την εκπόνηση του αθλητικού προγράμματος.

Ήμασταν – είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια αυτοί που ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ και προγραμματίζουν την βελτίωση  και την δημιουργία  νέων αθλητικών χώρων και όχι αυτοί που οικειοποιούνται τις ιδέες των άλλων για να μπορέσουν να αυτοπροβληθούν μέσα στην ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ τους.

Υ.Σ. Θέλετε να υπογράφετε τα δικά μας έργα  και να τα βαπτίζετε δικά σας!!!»

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.