Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

680.000 ευρώ για την ύδρευση του Αραχναίου από τις πηγές της Λέρνης

Ξεκίνησε το έργο υδροδότησης του χωριού
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 16 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ξεκίνησε και υλοποιείται το μεγάλο έργο της υδροδότησης του Αραχναίου με πόσιμο νερό από τις πηγές των Μύλων. Το έργο αφορά την κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου συνολικού μήκους 6χλμ., από την δεξαμενή της Αγ. Τριάδας έως τη θέση των γεωτρήσεων του Αμαριανού .

Το έργο προϋπολογισμού 680.000,00€ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στα πλαίσια της εγκεκριμένης πράξης «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Ναυπλιέων» συνολικού προϋπολογισμού 2.225.000,00€.

Με αυτό το σημαντικό έργο για τους κατοίκους του Αραχναίου, η Δημοτική αρχή Κωστούρου, επιλύει ένα πρόβλημα πολλών ετών.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ο οποίος και παρευρέθηκε στην έναρξη των εργασιών δήλωσε:  Ένα αίτημα δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Το  βασικότερο πρόβλημα του Αραχναίου βρίσκει τη λύση του στη δυσκολότερη εποχή της Χώρας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί το έργο αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αραχναίου. Συστηματική δουλειά από πολλούς και προετοιμασία ετών, δίνουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησε το έργο υδροδότησης του Αραχναίου

Ξεκίνησε το έργο υδροδότησης του Αραχναίου

Ξεκίνησε το έργο υδροδότησης του Αραχναίου

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.