Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Καινοτομία

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής καινοτομίας

14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με οικοδεσπότη το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Εργαστήριο Αειφόρου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (SDE Lab.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι ο οικοδεσπότης του 14ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (14th European Conference on Innovation and Entrepreneurship – ECIE 2019) το οποίο θα λάβει χώρα την 19η και 20η Σεπτεμβρίου στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Παλαιό Στρατόπεδο.

Το διεθνές συνέδριο αυτό, του οποίου πρόεδρος είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας και υπεύθυνος προγράμματος ο Δρ Αλέξανδρος Κακούρης, θα συγκεντρώσει γύρω στους 200 συνέδρους, καθηγητές και ερευνητές, από περισσότερες από 40 χώρες οι οποίοι θα παρουσιάσουν και συζητήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα στα θέματα αυτά. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Καθ. Paul Jones (Swansea University) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθ. Άγγελος Κότιος). Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση, εφαρμογές στους τομείς της υγείας και των τροφίμων, την έρευνα και την ανάπτυξη, το δημόσιο τομέα, τη χρηματοδότηση, τις μελλοντικές προκλήσεις, κ.ά.

Την Τετάρτη 18/9/2019 θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δύο προσυνεδριακά εργαστήρια (11πμ Prof. P. Jones, Publishing in International Entrepreneurship Journals και 14μμ, Prof. E. Fleck & Dr A. Kakouris, Implementing Experiential Teaching) τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι εκτός των συνέδρων.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Το συνέδριο έχουν κληθεί να χαιρετήσουν (Πέμπτη 19/9/2019, 9πμ) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.