Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Voucher Παιδικοί σταθμοί Αργολίδα

Η υπογεννητικότητα δεν αδειάζει τους παιδικούς σταθμούς της Αργολίδας

Πόσα παραπάνω παιδιά θα τοποθετηθούν με Voucher στην Πελοπόννησο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 26 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στατιστική ανάλυση των οριστικών αποτελεσμάτων για τη Δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2019-2020”, δημοσίευσε η ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Σε αυτά εντοπίζεται, μεταξύ άλλων δεδομένων, ότι τα παιδιά που λαμβάνουν “αξία τοποθέτησης” (voucher) ανέρχονται σε 154.947.  Ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε σε 172.197, εκ των οποίων ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων ήταν 154.947.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι τα παιδιά που έλαβαν voucher ανήλθαν σε 127.634, ενώ ο αριθμός αιτήσεων ήταν 161.360 και οι έγκυρες αιτήσεις 141.343.

Στατιστικά

Όπως προκύπτει 27.313 περισσότερα παιδιά σε σχέση με το σχολικό έτος που ολοκληρώθηκε, θα έχουν πρόσβαση σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω της χορήγησης voucher (κουπονιού) στις οικογένειες τους για το σχολικό έτος 2019-2020.

Στον αριθμό αυτό, περιλαμβάνονται όλα τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, όπως και όλες οι αιτήσεις παιδιών που αφορούν ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατομμύρια ευρώ για την περίοδο 2019 - 2020, από 235 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι, εκ των οποίων τα 60 είναι ευρωπαϊκοί και τα 210 εθνικοί πόροι.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα ο ρυθμός μεταβολής είναι ο χαμηλότερος και ο μοναδικός μονοψήφιος σε όλη την Περιφέρεια. 

Αναλυτικά τα στοιχεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Πίνακες παιδικοί

Πίνακες παιδικοί

Αν δούμε όμως τον αριθμό των αιτήσεων στην Αργολίδα παρατηρούμε ότι αυτός είναι σημαντικά μειωμένος σε σχέση με πέρσι, κάτι που έχει να κάνει και με την ετήσια μείωση των γεννήσεων στο νομό τα τελευταία χρόνια.

Πίνακες παιδικοί

Πίνακες παιδικοί

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα της αίτηση τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.