Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Βράβευση Παλαμηδίου

Ξένοι μελετητές βραβεύουν το Παλαμήδι και περιηγούνται σε Μυκήνες - Τίρυνθα

36 μελετητές κάστρων από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα περιηγηθούν από τις 18 έως τις 27 Μαΐου στα κάστρα της Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 18 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μία ομάδα 36 μελετητών κάστρων από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα περιηγηθούν από τις 18 έως τις 27 Μαΐου τα βυζαντινά, βενετικά, τουρκικά, μεσαιωνικά και άλλα κάστρα της Πελοποννήσου, καθώς επίσης οχυρωματικά έργα και επιλεγμένες κλασσικές αρχαιότητες της ευρύτερης περιοχής. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται το Παλαμήδι, αλλά οι αρχαιολογικοί χώροι της Τίρυνθας και των Μυκηνών.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού και ως καλωσόρισμα, διοργανώθηκε σήμερα εκδήλωση στο Ναύπλιο, όπου απονεμήθηκε από την FSG μια τιμητική πλακέτα για την εξαίρετη δουλειά που έχει γίνει από ελληνικής πλευράς σχετικά με το κάστρο του Παλαμηδίου, που αποτελεί υπόδειγμα καλής συντήρησης.

Η δεκαήμερη περιήγηση διοργανώνεται -για λογαριασμό της Ομάδας Μελέτης Κάστρων (Fortress Study Group-FSG) της Μ. Βρετανίας που ξεκίνησε τη δράση της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης- από τη βρετανική tour-operating εταιρεία Eternal Greece Ltd, με επικεφαλής τον Ελληνο-βρετανό Έρικ Κάουκι, που έχει εξειδίκευση στο σχεδιασμό περιηγήσεων αρχαιολογικού, μυθολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος στην Πελοπόννησο καθ' όλη τη διάρκεια τού έτους.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.