Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γεωργόπουλος Ήπειρος

Τι έκαναν Γεωργόπουλος, Κρίγγος, Τσαμαδός στην Ήπειρο

Στη Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου μέλη του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 27 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Τρίτη και Τετάρτη 25 και 26 Φεβρουαρίου μέλη του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός, επισκέφθηκαν τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων.

Η μονάδα αυτή κατασκευάστηκε με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), ενώ έχει σχεδιαστεί ώστε να επεξεργάζεται το λιγότερο 72.000 τόνους ετησίως σύμμεικτα απορρίμματα και 8.000 τόνους ανά έτος Προδιαλεγμένα Βιοαπόβλητα (με ξεχωριστή γραμμή επεξεργασίας) με μέγιστη συνολική δυνατότητα τους 105.000 τόνους κάθε έτος.

Εικόνα
Μονάδα απορριμμάτων Ήπειρος

Τα μέλη του ΦΟΔΣΑ επισκέφθηκαν τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του εργοστασίου που εκτείνεται σε επιφάνεια άνω των 118 στρεμμάτων.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους υπεύθυνους για τη λειτουργία του εργοστασίου και τα στάδια επεξεργασίας των απορριμμάτων. Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο δημιουργίας αντίστοιχου εργοστασίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που θα συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων των δήμων της Πελοποννήσου, δίνοντας πλέον οριστική λύση.

Εικόνα
Μονάδα απορριμμάτων Ήπειρος

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.