Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Θέση Πολιτικού Μηχανικού στο Ναύπλιο

Θέση Πολιτικού Μηχανικού στο Ναύπλιο

Στόχος η αναδιοργάνωση διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης και ενεργειακής αποδοτικότητας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Γνωστοποίηση για την πλήρωση μίας θέσης Μηχανικού ως Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου Ναυπλιέων, δημοσίευσε ο δήμος Ναυπλιέων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Οι αρμοδιότητές του θα είναι οι εξής:

η υποστήριξη και οργάνωση των περιβαλλοντικών υπηρεσιών, με έμφαση στην αναδιοργάνωση της διαχείρισης των απορριμμάτων και ανακύκλωσης, καθώς και ενεργειακής αποδοτικότητας του Δήμου. Η επιτελική και συμβουλευτική υποστήριξη για την ωρίμανση μελετών – έργων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει ΝΑ είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος Πολυτεχνικής Πανεπιστημιακής Σχολής και να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Επίσης, να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία στον τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικά σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων ,ανακύκλωσης ,ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και σε συγχρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανόμενων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.