Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα ζητήματα που έθεσαν στον Πούπουζα οι αστυνομικοί της Αργολίδας

Συνάντηση του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή με τους επικεφαλής των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 22 Αυγ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην Τρίπολη, έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ. Πελοποννήσου, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, έγινε συνάντηση των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας, παρουσία μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ Παναγιώτη Καγκαράκη, με τον Ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα, επ΄ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου.

Οι εκπρόσωποι των ενώσεων τον συγχάρηκαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση των ενώσεων αστυνομικών υπαλλήλων:

«Οι Ενώσεις μας αναφέρθηκαν αναλυτικά και έθεσαν προς συζήτηση τα θέματα που απασχολούν τα μέλη που εκπροσωπούμε, επίσης ζητήθηκε η τήρηση από τους διοικούντες των νόμων και των Π.Δ. που αφορούν στα κατοχυρωμένα δικαιώματα του προσωπικού.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου καθώς εκφράστηκε σύσσωμα η ανησυχία μας για την επιπρόσθετη ενίσχυση που ζητήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πελοποννήσου για την φύλαξη του.

Τονίστηκε πως  η επιβάρυνση των Αστυνομικών Υπηρεσιών των Δ.Α. Πελοποννήσου, είναι δυσανάλογη των δυνατοτήτων τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην αστυνόμευση των περιοχών τους αντίστοιχα, αλλά και στην πρόκληση αφόρητης πίεσης και υπερβολικής καταπόνησης στους συναδέλφους μας.

Από την πλευρά μας ζητήθηκε η ενίσχυση του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου με αστυνομικό προσωπικό για την πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων να γίνει  με αποσπάσεις ή μεταθέσεις επιθυμούντων συναδέλφων Πανελλαδικά.

Ο κ. Γενικός δήλωσε γνώστης των υπαρχόντων προβλημάτων και μας διαβεβαίωσε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την επίλυση τους, καθότι τα αιτήματα μας είναι δίκαια και στόχος του είναι να δοθεί άμεση και οριστική λύση.

Μετά το πέρας της συνάντησης τα Προεδρεία συσκέφθηκαν και αποφάσισαν όπως σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας να αναδείξουν τα ζητήματα στην Ηγεσία του Αρχηγείου μας για την όσο δυνατόν αμεσότερη επίλυση τους».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.