Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Οι προπονητές του δικτύου GPS SEE / Valencia CF στο Ναύπλιο

Τα Ναυπλιωτάκια μαθαίνουν τα μυστικά των «Νυχτερίδων»

Οι προπονητές του δικτύου GPS SEE / Valencia CF στις σχολές ποδοσφαίρου του Ναύπλιο 2017.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 21 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν στη σχολή ποδοσφαίρου του Ναύπλιο 2017 ο Γιώργος Τόλιας, Τεχνικός Διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF και ο Hugo Henriques, Προπονητής της GPS SEE / Valencia C.F., για να μάθουν στα παιδιά όλα τα ποδοσφαιρικά μυστικά των «νυχτερίδων».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, παρευρέθησαν στο Δημοτικό κέντρο της Νέας Τίρυνθας, παρακολουθήσαν τις προπονήσεις των παικτών και συμμετείχαν στην προπονητική ομάδα της σχολής. Ταυτόχρονα, οι προπονητές της σχολής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους έμπειρους προπονητές για τους αθλητές της σχολής καθώς και για τη φιλοσοφία της GPS / Valencia C.F. όσον αφορά την ανάπτυξη παικτών και την προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούν οι «νυχτερίδες».

Οι προπονητές του δικτύου GPS SEE / Valencia CF στο Ναύπλιο

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη και λειτουργεί ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Η Ακαδημία της Valencia C.F. έχει αναπτύξει το Προπονητικό της Μοντέλο με βάση το μοντέλο παιχνιδιού της πρώτης ομάδας, το οποίο έχει καθοριστεί από την ξεχωριστή ταυτότητα του συλλόγου.

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του προγράμματος είναι και η εκπαίδευση και η κατάρτιση των προπονητών που θα διδάσκουν το πρόγραμμα ποδοσφαίρου στα παιδιά κάθε χώρας. Οι προπονητές σε κάθε χώρα εκπαιδεύονται πάνω στη μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια, το μοντέλο παιχνιδιού της και το προπονητικό μοντέλο της προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πλαίσιο της κάθε χώρας. Υπεύθυνοι για αυτό είναι εξειδικευμένοι προπονητές της GPS και της Valencia CF, με προηγούμενη εμπειρία στην Ακαδημία του συλλόγου.

Οι προπονητές του δικτύου GPS SEE / Valencia CF στο Ναύπλιο

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.