Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δημήτρης Κωστούρος

Τα μαθηματικά του Κωστούρου

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων - Πως θέλησε ο δήμαρχος να πικάρει τις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 19 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ψηφίστηκε το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης και ο οικονομικός προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων για το 2020 στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στις πρώτες δηλώσεις του να στέκεται στην αρνητική στάση που εισέπραξε από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, η οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- συνοδεύτηκε με την απόλυτη απουσία προτάσεων.

Όπως σημειώνει ο κ. Κωστούρος: «Μία πολύ σημαντική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα. Η ψήφιση του προϋπολογισμού σηματοδοτεί την αφετηρία των δράσεων και των έργων για την χρονιά που διανύουμε και όχι μόνο. Μετά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος έρχεται σήμερα ο προϋπολογισμός για να δείξει την κατεύθυνση στην οποία βαδίζουμε.

Έργα όπως η ανάπλαση της οδού Αιγίου, το σχολείο στο Ανυφί, ο κυκλοφοριακός κόμβος στην είσοδο του λιμανιού, τα ανοικτά κέντρα εμπορίου, η ανάπλαση του Ψαρομαχαλά , η ανακαίνιση του Τριανόν , τα sea tracks για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στις παραλίες οι φωτεινοί σηματοδότες και άλλα είναι στην Επόμενη Μέρα.

Μελέτες όπως η προστασία του πεζόδρομου της Αρβανιτιάς , το πάρκο Κολοκοτρώνη , οι εγκαταστάσεις ζώων συντροφιάς , οι γεωλογικές μελέτες για τις ακτές , τα Γ. Π. Σ. και ΣΧΟΟΑΠ και άλλες είναι μπροστά μας.

Αρνητικό στοιχείο η απόλυτη απουσία προτάσεων: 0+0+0=0.

Καμία πρόταση καμία άποψη.

Περιμένεις να ακούσεις κάτι και το μόνο που ακούς είναι ο ήχος της σιωπής και ένα στείρο και αναιτιολόγητο όχι!»

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.