Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα ηθικά κριτήρια Γαλάνη

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της ελλασονας αντιπολίτευσης του Δήμου Επιδαύρου μετά την ορκομωσία Χρόνη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 24 Αυγ. 2019
1ΣΧΟΛΙΟ

Ο επικεφαλής της ελλασονας αντιπολίτευσης του Δήμου Επιδαύρου Θανάσης Γαλάνης, μετά και την ορκομωσία του νέου δημάρχου Τάσου Χρόνη και του νέου δημοτικού συμβουλίου η οποία έγινε χθες Παρασκευή 23 Αυγούστου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της σκληρής δουλειάς. Με μεθοδικότητα και επιμονή έχουμε ως στόχο να βάλουμε στο περιθώριο τα εύκολα λόγια και τον λαϊκισμό, και να φέρουμε στο προσκήνιο την ηθική της δημιουργικής προσπάθειας και τις αξίες της κοινωνίας μας.

Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις είμαστε εδώ σαν συνδιασμός με 3 έδρες. 3 έδρες που θα στηρίξουν ότι δεν υποκριπτει πολιτική η οικονομική συναλλαγή.

Ότι είναι για το καλό των συμπολιτών μας αλλά και του τόπου μας που 13 χρονια τώρα φυτοζωει. Όσοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν με αυτά τα κριτήρια ας κάνουν τουλάχιστον στην άκρη. Σας ευχαριστούμε».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

Σχόλια

Evangelos Alexandris (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 24/08/2019 - 19:15

"Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις είμαστε εδώ σαν συνδιασμός με 3 έδρες. 3 έδρες που θα στηρίξουν ότι δεν υποκριπτει πολιτική η οικονομική συναλλαγή."

Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις είμαστε εδώ ως συνδυασμός με τρεις έδρες. Τρεις έδρες που θα στηρίξουν ό,τι δεν υποκρύπτει πολιτική ή οικονομική συναλλαγή.

Ο ορθός λόγος εμφανίζεται όπου υπάρχει ορθή έκφραση και πάει περίπατο όπου διεκδικεί δογματική ηθικολογία.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.