Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Διακοπή νερού στο Ναύπλιο

Στην ημερήσια διάταξη οι διακοπές νερού στο Ναύπλιο

Πολύ δουλειά για τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ αυτό το καλοκαίρι.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 14 Αυγ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνεχίζονται τα προβλήματα με το νερό στο Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές, με τις διακοπές υδροδότησης να είναι πλέον σχεδόν στην ημερήσια διάταξη!

Χθες κόπηκε το νερό στη Παλιά Πόλη του Ναυπλίου μέχρι τις μεσημεριανές ώρες λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς σήμερα να είναι όλα καλά, τελικά ήταν ακόμα χειρότερα καθώς μία νέα βλάβη, αυτή τη φορά στον κεντρικό αγωγό της Ακροναυπλίας, έγινε η αιτία να μην έχει νερό όλη η πόλη του Ναυπλίου.

Η ΔΕΥΑΝ δηλώνει πως τα συνεργεία της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και σε λίγες ώρες αναμένεται να αποκατασταθεί η βλάβη, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των κατοίκων. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το νερό θα επανέλθει στις βρύσες γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Οι πολλές διακοπές προβληματίζουν έντονα τους πολίτες και είναι σαφές πλέον πως οι αρμόδιοι θα πρέπει να δουν σοβαρά το θέμα εκσυγχρονισμού των υποδομών, καθώς το υπάρχον δίκτυο βγάζει πολύ συχνά βλάβες, καταπονώντας ιδιαίτερα και το ίδιο το προσωπικό της ΔΕΥΑΝ, που είναι αναγκασμένοι να τρέχουν κάθε τρεις και λίγο για να τις επισκευάζουν. 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.