Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσφορο έδαφος για Ιατρικό τουρισμό

Προοπτικές ανάπτυξης του ιαματικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο. Το στίγμα Πατούλη από το βήμα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 29 Σεπ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τα φωτογραφικά φλας έλαμψαν και την δεύτερη μέρα μετά τα εγκαίνια της Πελοπόννησος Expo με του προέδρους των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου να δίνουν δυναμικά το παρόν.

Στο επίκεντρο αυτή την φορά το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που οργάνωσε στα πλαίσια της έκθεσης ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της Προέδρου του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη. «Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις όταν πρέπει να παλέψεις για την ζωή σου. Δεν θα ήθελα να είμαι σε κανέναν άλλο χώρο παρά δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.» είπε η κ.Καρνιαδάκη μιλώντας για την καθημερινότητα στο Κέντρο Αποκατάστασης και έκλεισε την ομιλία της χρησιμοποιώντας την φράση του Παραολυμπιονίκη κολυμβητή μας Αντώνη Τσαπατάκη πως «Όλα τα πράγματα θέλουν ψυχή.» μια φράση που πλεον αποτελεί το σύνθημα του “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”.

Προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο

Η ενημέρωση συνεχίστηκε με την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση της Kerstin Seipel από τη Σουηδία που είναι φυσιοθεραπεύτρια και συνεργάτης του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

«Για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ευρώπης το 2050 θα υπάρχουν περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι παρά νέοι» σημείωσε καθώς μιλούσε για το #Healthy_ageing , πρόγραμμα που αυξάνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κεντρικού ομιλητή κ. Γεώργιου Πατούλη.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήµαρχος Αµαρουσίου και Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισµού Υγείας με σαφήνεια και εμπεριστατωμένα ανέπτυξε το όραμά του για τον ΙΑΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και όλης της Ελλάδας. Περιέγραψε τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα τοποθετήσουν την Ελλάδα στο χάρτη του παγκόσμιου ιαματικού τουρισμού.

Προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο

Ο κ. Πατούλης από τον χώρο της Peloponisos Expo στην ουσία, άνοιξε τον διάλογο για το σπουδαίο κεφάλαιο της Πελοποννησιακής οικονομίας τον #Ιαματικό_Τουρισμό και τον Τουρισμό Υγείας. Η αρχή έχει γίνει και θα πρέπει να στηθούν γερές βάσεις που θα επηρεάσουν την οικονομία όλης της χώρας. «Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις υπόλοιπες χώρες, αντιθέτως έχει πολύ μεγαλύτερα φυσικά πλεονεκτήματα».

Στη λήξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση του κ.Πατούλη από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑ∆ΙΟΝ, κ Καρνιαδάκη Κατερίνα για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισµού στην Ελλάδα.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.