Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ανάπλαση Αιγίου μακέτα

Προς έγκριση οι αναπλάσεις Ψαρομαχαλά και Αιγίου

Την Πέμπτη οι αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 16 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τακτική συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ο. Περί αποδοχής της πράξης ένταξης με τίτλο: "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑ (ΝΑΥΠΛΙΟ)", με κωδικό ΟΠΣ 5044913, τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2019 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου. 

ΘΕΜΑ 2ο. Περί αποδοχής της πράξης ένταξης με τίτλο: "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΛΙΟ)", με κωδικό ΟΠΣ 5044958, τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2019 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου. 

ΘΕΜΑ 3ο. Περί έγκρισης εισόδου – εξόδου και της σχετικής σήμανσης μεταποιητικής μονάδας σε γήπεδο ιδιοκτησίας της Δ. Μπαρμπαρης Α.Ε. ευρισκόμενου εκτός σχεδίου στην περιοχή Κάντιας , Δ.Ε. Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΘΕΜΑ 4ο. Περί έγκρισης 1ουΑΠΕ και ΠΚΤΜΝΕ του έργου « ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ » 

ΘΕΜΑ 5ο. Περί έγκρισης εκτέλεσης εργασιών για την υλοποίηση μέτρων ασφαλείας στον Ι.Ν Αγ.Νικολάου ΔΕ Ναυπλίου. 

ΘΕΜΑ 6ο. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Ναυπλιέων» , σύμφωνα με την τροποποιημένη συστατική πράξη. 

ΘΕΜΑ 7ο. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Ναυπλιέων», σύμφωνα με την τροποποιημένη συστατική πράξη. 

ΘΕΜΑ 8ο. Περί έγκρισης του από 2/6-12-2019 πρακτικού συνεδρίασης Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων Δήμου. 

ΘΕΜΑ 9ο. Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισήγησης.

ΘΕΜΑ 10ο. Περί έγκρισης για τη συμμετοχή του Δήμου στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη Δ.Ε.Π.ΑΝ. 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.