Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πως κάποιοι «έξυπνοι» έμποροι του Άργους διώχνουν τους πελάτες τους

Το θέμα του πάρκινγκ και την αντιμετώπιση του βάζει στο τραπέζι ο Καλοθέου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 22 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το θέμα του πάρκινγκ θέτει ως προτεραιότητα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Αντώνης Καλοθέου, προτρέποντας τους συναδέλφους του να μην παρκάρουν οι ίδιοι σε θέσεις που θα έδιναν τη δυνατότητα σε πελάτες τους να το κάνουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο τους ...διώχνουν! 

Όπως σημειώνει ο κ. Καλοθέου: «Μπορεί να γίνομαι γραφικός κάθε φορά που επισκεπτόμαστε σαν εμπορικός σύλλογος τον Δήμαρχο Άργους κ. Δημήτρη Καμπόσο και αυτό γιατί ένα από τα βασικά θέματα που του ζητάμε είναι να φτιάξει 2 δημοτικά πάρκινγκ με οποιοδήποτε κόστος στις εισόδους της πόλης ,στην Κορίνθου και Β.Σοφίας, γιατί από την άλλη πλευρά της πόλης υπάρχει.

Πιστεύω ότι αυτό θα είχε θετικό αποτέλεσμα για την επαναφορά των καταναλωτών στο Άργος από τα γύρω χωριά και φυσικά το όφελος εκτός από τις εμπορικές επιχειρήσεις θα το είχαν τα καταστήματα εστίασης , η λαϊκή και άλλοι επαγγελματίες, όπως γιατροί , δικηγόροι κ.λ.π. .

Βέβαια ώσπου να γίνει κάτι με τα πάρκινγκ θα πρέπει όλοι εμείς (έμποροι και επαγγελματίες κ.λ.π.) να μην παρκάρουμε στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης και μάλιστα κάποιοι με 2 και 3 αυτοκίνητα καθ΄ολη την διάρκεια της εργασίας μας . 

Κάποιοι "έξυπνοι" μάλιστα όταν περνούν οι υπάλληλοι ελεγκτές, είτε τους "κλείνουν" το μάτι, είτε κάνουν πως το παίρνουν προσωρινά και το επαναφέρουν.

Πιστεύουν ότι κορόιδεψαν τους υπαλλήλους και δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα έχουν διώξει τον πελάτη τους και τον πελάτη του συναδέλφου τους και κάθε επαγγελματία.

Ο επισκέπτης της πόλης μας γενικότερα αν δεν βρει πάρκινγκ μια δύο φορές εκνευρίζεται, δεν επανέρχεται και φυσικά πηγαίνει σε άλλη πόλη και από αυτό χάνουμε ΟΛΟΙ. 

Η εικόνα στην φωτο δείχνει ότι από νωρίς το πρωί είναι κατειλημμένες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης από μόνιμα αυτοκίνητα και όχι προσωρινής στάθμευσης . 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.