Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Τι θέλουν να κάνουν οι Κινέζοι στη Πελοπόννησο;

Ενδιαφέρον για επανεκκίνηση της σηροτοτροφίας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 3 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η προοπτική για την επανεκκίνηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -και ιδιαίτερα στις νότιες περιοχές της- τής παραγωγής και επεξεργασίας μεταξιού περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα Τρίτη, στην Τρίπολη, με τον Χονγκ Ζου, αντιπρόεδρο στον Κινεζο-Ελληνικό Σύνδεσμο Πολιτιστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Με τον Κινέζο αξιωματούχο, ο περιφερειάρχης αντάλλαξε απόψεις σχετικά με το ενδεχόμενο επενδύσεων από την Κίνα στην Περιφέρεια, οι οποίες θα αφορούν τόσο τον πρωτογενή και τον δευτερογενή, όσο και τον τριτογενή τομέα. Συγκεκριμένα, εθίγησαν θέματα που αφορούσαν επενδύσεις σε άξονες όπως η καινοτομία, η μεταποίηση, καθώς επίσης ο πολιτισμός και η εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι για αρκετά από τα πιο πάνω ζητήματα υπάρχει ακόμα και η προοπτική υπογραφής συμφωνιών κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα, τον ερχόμενο Νοέμβριο, του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.