Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νίκας: Οι πυρηνελαιουργοί δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι

Αυστηρότερο καθεστώς για τα πυρηνελαιουργεία προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Διευρυμένη σύσκεψη για τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, ώστε να αποφευχθούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, προανήγγειλε ο Παναγιώτης Νίκας, τονίζοντας πως «Οι πυρηνελαιουργοί δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν προτίθεται να διατηρήσει ένα καθεστώς ανεκτικότητας, καθώς είναι πεπεισμένος ότι το εξωτερικό κόστος της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο το υπολόγιζε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Όπως σημειώνει ο Π. Νίκας: «Σύσκεψη θα πραγματοποιήσω την ερχόμενη εβδομάδα για τα πυρηνελαιουργεία, εν όψει της επικείμενης ελαιοκομικής περιόδου. Οι πυρηνελαιουργοί που παρανομούν δε θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι».

Και συνεχίζει: «Η Περιφέρεια έχει πολλά ανοιχτά περιβαλλοντικά ζητήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το θέμα των απορριμμάτων, αλλά και της προβληματικής λειτουργίας πολλών μονάδων Βιολογικού Καθαρισμού, με συνέπεια να επιβαρύνεται το περιβάλλον».

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.