Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κοιλάδα Αργολίδας

Μπαίνει σε τάξη το λιμάνι της Κοιλάδας

Το τοπικό συμβούλιο προχώρησε στην εφαρμογή της χωροθέτησης σκαφών.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 14 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση που έγινε για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων και την εφαρμογή της χωροθέτησης του Λιμένα Κοιλάδας από το τοπικό συμβούλιο σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο και το λιμενικό ταμείο. 

Στο συμβούλιο συμμετείχαν ο λιμενάρχης Ναυπλίου, η διοικητής του Λιμενικού σταθμού Πορτοχελίου, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κοιλάδας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης τοπικού συμβουλίου κοιλάδας, ο Αντιπρόεδρος του αλιευτικού συλλόγου Κοιλάδας και εκπρόσωποι των επαγγελματιών ψαράδων.

Στην εφαρμογή της χωροθέτησης του Λιμένα Κοιλάδας προχώρησε το τοπικό συμβούλιο

Επίσης προωθήθηκε, από το τοπικό συμβούλιο και τον σύλλογο αλιέων, το θέμα εύρεσης χώρου για την απόθεση διχτύων των επαγγελματιών ψαράδων σε οριοθετημένο σημείο στην ιχθυόσκαλα.

Με αφορμή την παρουσία του λιμενάρχη Ναυπλίου καθώς και της διοικητή λιμενικού σταθμού Πορτοχελίου, τέθηκαν, επίσης, θέματα όπως η ίδρυση λιμενικού φυλακίου στην Κοιλάδα, η εφαρμογή του νομοθετικού Πλαισίου και η αστυνόμευση Λιμένα, τα παροπλισμένα σκάφη, τα ρεμέτζα, τα σκάφη που βρίσκονται προς καταστροφή, η αστυνόμευση ως προς παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή μας καθώς και τρόποι αναβάθμισης υπηρεσιών ως προς τους κατοίκους της περιοχής.

Στην εφαρμογή της χωροθέτησης του Λιμένα Κοιλάδας προχώρησε το τοπικό συμβούλιο

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.