Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λάμπρου: Τέλος καλό αλλά και καλά μυαλά σε όσους ασκούν διοίκηση

Οριστική λύση για τα σκουπίδια ζητά ο επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 14 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την τελευταία εξέλιξη με την κήρυξη του Δήμου Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σχολιάζει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Τάσος Λάμπρου, σημειώνοντας τα εξής:

«Η θέση μας να κηρυχθεί ο Δήμος Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έγινε Πραγματικότητα. Η περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε σε αυτό το μέτρο καθώς επίσης ανακάλεσε την απόφαση της σχετικά με το κλείσιμο του πράσινου σημείου στο Κρανίδι.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΚΟΎΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 

Άξιζε αυτή η περιπέτεια που περάσαμε τις τελευταίες ημέρες εάν υπήρχε από την αρχή κοινή λογική και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ερμιονίδας.!!! Καλή δύναμη στους εργαζόμενους του Δήμου μας που θα αναλάβουν την βαρύ φορτίο της αποκομιδής των απορριμμάτων .

Αυτό δεν αναιρεί ότι απαιτείται να υλοποιηθεί ένας ευρύτερος σχεδιασμός ο Δήμος μας να προχωρήσει σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό και να αποκτήσει τα κατάλληλα μέσα τόσο για την προσωρινή διαχείριση όσο και την μόνιμη ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων σύμφωνα με το περιφερειακό σχεδιασμό και τις υπουργικές αποφάσεις. 

Τώρα έρχονται τα δύσκολα, για να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το πρόβλημα της Διαχείρισης των απορριμμάτων που ταλαιπωρεί τον Τόπο μας εδώ και δέκα χρόνια».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.