Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ποιό σχολείο της Αργολίδας θα υποδεχθεί προσφυγόπουλα

Τάξη υποδοχής στο Κουτσοπόδι
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 9 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε 304 ανέρχονται τα γυμνάσια και λύκεια της χώρας τα οποία δύνανται να λειτουργήσουν ως τάξεις υποδοχής και εκπαίδευσης προσφυγόπουλων για το σχολικό έτος 2019-2020.

Με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφίας Ζαχαράκη καθορίστηκαν οι σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εντάσσονται στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητητας (ΖΕΠ), όπου δύνανται να λειτουργήσουν τάξεις μαθητών/τριών προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες κυρίως όμως προσφυγόπουλων.

Από τα 304, τα 6  βρίσκονται στην περιφερειακή διεύθυνση Πελοποννήσου. Στην Αργολίδα, δύναται να λειτουργήσει τάξη υποδοχής στο Γυμνάσιο Κουτσοποδίου, στην Αρκαδία στο 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Τρίπολης και στο 3ο ημερήσιο Γυμνάσιο Τρίπολης και στην Κορινθία στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου, στο Γυμνάσιο Ισθμίας και στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιάτου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.