Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Έφθασε στην Ερμιόνη με κομμένη προπέλα

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες Flying Dolphin.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 5 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''F/D XVII'' Ν.Π. 11483, ότι ενώ είχε αποπλεύσει από το λιμένα της Ύδρας άκουσε έντονο κραδασμό στον άξονα της αριστερής κύριας μηχανής, και επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμένα της Ερμιόνης καθυστερημένα με μειωμένη ταχύτητα.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες, κατέπλευσε στο λιμένα Ερμιόνης όπου αποβιβάστηκαν 63 επιβάτες. Οι δέκα είχαν προορισμό την Ερμιόνη, ενώ οι 53 τις Σπέτσες όπου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αυτοψίας από ιδιώτη δύτη και επιθεώρησης από Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε απώλεια του ενός τρίτου περίπου του φτερού της αριστερής προπέλας.

Απογευματινές ώρες, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους του ''F/D XVII'' προκειμένου εκτελέσει μεμονωμένο πλου του για την Επισκευαστική Βάση Περάματος.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.