Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ανάβαλος

Κι' άλλες πολιτικές υποσχέσεις για τον ανάβαλο!

Δέσμευση Βορίδη στον Γκιόλα για ολοκλήρωση του έργου προς Ερμιονίδα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Δεκ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Απαντήθηκε σήμερα στη Βουλή η από 8-11-2019 ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, η οποία δεν είχε απαντηθεί εντός μηνός και επανακατατέθηκε, ως επίκαιρη, προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, για το μεγάλο έργο της μεταφοράς αρδευτικού νερού από τον Ανάβαλο προς την Ερμιονίδα.

Δέσμευση του Υπουργού για ολοκλήρωση του έργου. «Έχουν εγκριθεί 500.000 ευρώ για απαλλοτριώσεις”. Αγώνας δρόμου για την “ολοκλήρωση των απαιτούμενων απαλλοτριώσεων και του κτηματολογικού ελέγχου πινάκων και διαγραμμάτων, για να γίνει η δημοπράτηση”, απάντησε ο κ. Βορίδης.

• Η διαδρομή του νερού μέσα από δημόσιες εκτάσεις, διευκολύνει μειώνοντας στο ελάχιστο τις αποζημιώσεις των απαλλοτριώσεων.

• «Ευλογημένος τόπος» η Ερμιονίδα με πολλά προιόντα εξαιρετικής ποιότητας και ονομασίας προέλευσης, όπως το ρόδι Ερμιόνης και το ελαιόλαδο Κρανιδίου – Ερμιονίδας.

• Τη σχετική ικανοποίηση και αισιοδοξία του εξέφρασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας από τις απαντήσεις του Υπουργού.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συζήτηση μεταξύ Γιάννη Γκιόλα και Μ. Βορίδη:

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.