Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Δημήτρης Καμπόσος

Κάτι πολύ καλό ετοιμάζει ο Καμπόσος...

Τα συγκινητικά λόγια του δημάρχου: «Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος, ο καθηγητής, ο διευθυντής, ο προϊστάμενος, ο δήμαρχος».

Την αγάπη του προς όλους στέλνει ο Δημήτρης Καμπόσος με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από τα βάθη της ψυχής του. Μάλιστα ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών αποκαλύπτει πως ετοιμάζει κάτι πολύ καλό για εκατοντάδες πολίτες του Δήμου του, σε 3 με 4 μέρες από σήμερα.

«Σας αγαπώ όλους, σας θεωρώ οικογένεια μου και κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να είστε καλά. Ποτέ δεν συνέδεσα τις πράξεις μου με εκλογές και ψήφους, πάντα έκανα και κάνω αυτό που πιστεύω, ανεξαρτήτως υπολογισμών και συνεπειών», σημειώνει ο Δ. Καμπόσος.

Και συμπληρώνει: «Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος, ο καθηγητής, ο διευθυντής, ο προϊστάμενος, ο δήμαρχος... Μα πάνω από όλους τους τίτλους και τα αξιώματα θέλω να με αισθάνεστε τον άνθρωπό σας. Έτσι και μόνο έτσι... Μαζί αγωνιζομαστε για τον τόπο μας, οποίος μπορεί βάζει και περισσότερη δύναμη... Και αν καμιά φορά ... φωνάζω λίγο παράπάνω ... εσείς ξέρω ότι το παραβλέπετε γιατί με αγαπάτε όσο σας αγαπώ και γω».

«Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό, μη φοβάστε, ετοιμάζω σε 3-4 μέρες κάτι πολύ καλό για εκατοντάδες συμπολίτες μας...», καταλήγει ο δήμαρχος.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.