Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Καλλιτεχνικός πυρετός στο Άργος

Καλλιτεχνικός πυρετός στο Άργος

Τα σχέδια της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της ΚΕΔΑΜ
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 29 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της ΚΕΔΑΜ με τον Πρόεδρο της Πέτρο Διολίτση και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Σαρηγιάννη. Παρευρέθησαν τα Μέλη: Λεφτέρης Μπαρδάκος (συγγραφέας – σκηνοθέτης), Ταρατόρης Νικόλας (σκηνοθέτης), Ελισάβετ Δήμα (εικαστικός), Ζαχαράκη Νίκη (επιχειρηματίας), Κουτρούλη Ράνια (μουσικός), Νανόπουλος Γιάννης (μουσικός).

Μίλησαν για την ανασύσταση του Δημοτικού Θεάτρου, την πολιτιστική δράση του Δήμου και των φορέων της πόλης, το Φεστιβάλ Άργους, για καλλιτεχνικά δρώμενα και ανάδειξη τοπικών εικαστικών και ιστορικών σημείων της πόλης του Άργους και συμφώνησαν για συνεργασίες των πολιτιστικών φορέων του Δήμου και της γύρω περιοχής που απαρτίζουν τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Τα σχέδια της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της ΚΕΔΑΜ

Σε λίγο καιρό θα γίνουν αναρτήσεις και ανακοινώσεις που η Καλλιτεχνική Επιτροπή προτείνει στην ΚΕΔΑΜ κι εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει με τα συμβούλια της.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.