Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
GIANNHS GKIOLAS

Γκιόλας: Κόψτε τους μισθούς των βουλευτών για τρεις μήνες

Ο βουλευτής συμφωνεί με την πρόταση για υποχρεωτική μείωση του μισθού των βουλευτών στο μισό

Σύμφωνος με την πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη να μειωθεί υποχρεωτικά η βουλευτική αποζημίωση στο ήμισι για τρεις μήνες εμφανίζεται ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.

Σε ανακοίνωσή του ο κος Γκιόλας τονίζει:

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Όλγα Γεροβασίλη, εκφράζοντας τη θέση του Κόμματος προκειμένου οι βουλευτές να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας, απηύθυνε χτες επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα, με την οποία πρότεινε να:
Η συμβολή όλων των βουλευτών να είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική.
Η συμβολή στη μείωση του μισθού των βουλευτών στο μισό να έχει διάρκεια τρεις μήνες.
Όπως οι εργαζόμενοι με απόφαση της Κυβέρνησης, χάνουν το μισό του μισθού τους, υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά, το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους βουλευτές. 
Η Γραμματέας της Κ.Ο. κ. Όλγα Γεροβασίλη  ζήτησε η πρότασή της να συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων και να ληφθεί απόφαση από την Ολομέλεια, στην 1η συνεδρίασή της την προσεχή Πέμπτη 2 Απριλίου. 
 

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματός του την περικοπή του μισθού των βουλευτών του κατά 50% . Από την Αργολίδα ήδη ανταποκρίθηκε σύμφωνα με δήλωσή του ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.