Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δωρεάν σε Επίδαυρο, Μυκήνες, Παλαμήδι, Τίρυνθα

Έτη φωτός μπροστά η Αργολίδα σε επισκέπτες αρχαιολογικών χώρων

Χαώδης η διαφορά με τις υπόλοιπες τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες που βλέπουν την πλάτη της. Ποιος νομός της Πελοποννήσου είχε μηδενικό αποτέλεσμα τα έτη 2010 και 2011.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αύξηση παρουσίασαν τα τελευταία χρόνια οι επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν συγκρίσει με παλαιότερα, με βάση στατιστικά στοιχεία από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).

Η Αργολίδα τα έτη 2017 και 2018 ξεπερνά τους 1.000.000 επισκέπτες στους αρχαιολογικούς της χώρους, με την Κορινθία να ακολουθεί με λίγο πάνω από 200.000 επισκέπτες για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Σε ότι αφορά τις επισκέψεις σε μουσεία εκεί η Μεσσηνία ξεπερνά την Αργολίδα, με την διαφορά όμως να μην είναι χαώδης. Η Αρκαδία παίρνει ελάχιστα, έως καθόλου σε αυτόν τον τομέα, και μάλιστα τα έτη 2010 και 2011 παρήγαγε μηδενικό αποτέλεσμα.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

Αρχαιολογικοί χώροι

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.