Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Νίκας συνάντηση με Λουτρακιώτες

Εκθειάζει το Λουτράκι ο Νίκας και υπόσχεται στήριξη!

Συνάντηση με στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 29 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου. Στην διάρκειας μίας και πλέον ώρας συνάντηση συζητήθηκαν, τόσο τα ενδεχόμενα προβλήματα που πιθανά προκαλέσει στον τουριστικό τομέα η επιδημία του κορωνοϊού, αλλά και η συνεργασία του εν λόγω οργανισμού με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο της γνωμοδοτικής επιροπής που έχει συγκροτηθεί για την προώθηση και τουριστική προβολή της.

Ο κ. Νίκας τόνισε ότι από την πλευρα της η Περιφέρεια προωθεί το έργο της ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη του Λουτρακίου, αλλά και στον Ισθμό, αναφερόμενος και στο εν εξελίξει έργο στον αρχαίο Δίολκο.

“Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Λουτράκι, καθώς είναι πόλη παραδειγματική σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην ενότητα που επιδεικνύει στα θέματα τουριστικής πολιτικής, μέσω του τουριστικού οργανισμού” σημείωσε ο Π. Νίκας.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.