Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το μεγάλο στοίχημα Νίκα για τον τουρισμό

Τι συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Υπουργό Τουρισμού και ποιους στόχους έθεσαν.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 9 Οκτ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνάντηση είχε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας με τον υπουργό Τουρισμού Χάρης Θεοχάρη στην Τρίπολη. Συζητήθηκε η ανάδειξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως τουριστικού προορισμού, με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού στις Περιφέρειες όλης της χώρας, για τη συγκρότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουριστικής Ανάπτυξης. Οι στόχοι που τέθηκαν είναι η προσέλκυση περισσότερου και ποιοτικότερου τουρισμού και η διεύρυνση της διάρκειας της τουριστικής περιόδου, μέσω στοχευμένων δράσεων προβολής, αλλά και ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού.

«Το υπουργείο Τουρισμού θα είναι αρωγός της Περιφέρειας και των επιχειρήσεων στην προσπάθεια αυτή και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία που διαθέτει», επισήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Νίκας Θεοχάρης

Επίσης ο κ. Θεοχάρης είχε συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων, όπου συζητήθηκαν σε βάθος τα θέματα που αντιμετωπίζουν και οι προοπτικές της Περιφέρειας, παροτρύνοντάς τους να συγκροτήσουν τα δικά τους τουριστικά συμβούλια τα οποία θα μεταφέρουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουριστικής Ανάπτυξης τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προσδοκά η περιφέρεια Πελοποννήσου να κατέχει κεντρική θέση στην καμπάνια του υπουργείου τουρισμού. Ο κ. Νίκας πρόσφερε στον υπουργό ένα καλάθι με αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και κρασί από την Αρκαδία.

Ο κ. Θεοχάρης, συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο της Τρίπολης Κωνσταντίνο Τζούμη και συζήτησε θέματα που άπτονται της πολιτιστικής παράδοσης της ευρύτερης περιοχής με στόχο την τουριστική της ανάπτυξη.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.