Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο απόλυτος στόχος των 365 ημερών

Αυτοεπαινείται ο Δήμος Ναυπλιέων για το έργο του στον τουρισμό.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 28 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η δημοτική αρχή Ναυπλιέων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξάρει το έργο της πάνω σε αυτόν τον τομέα, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Δήμος Ναυπλιέων και Τουρισμός, δύο έννοιες αλληλένδετες και φυσικά σημαντικές.

Τα πολλαπλασιαστικά οφέλη του τουρισμού σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο μας έχουν οδηγήσει ως Δημος Ναυπλιέων να δηλώνουμε τουρισμό 365 μέρες το χρόνο.

Σήμερα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είμαστε στη θέση να αναφέρουμε ότι πλέον ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και πρέπει να ετοιμάσουμε συστηματικότερα την περαιτέρω πορεία του τουρισμού στην πόλη μας , στο Τολό και φυσικά σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων, προχωρώντας τις επόμενες μέρες στον ορισμό Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού και ανάλογης επιτροπής.

Με καθημερινή δουλειά, με την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων, με πολύ υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές διοργανώσεις, με την παγκόσμια έκθεση yacht show, με τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις της χώρας μας και του εξωτερικού, με επιμονή και με μεγάλη εκτίμηση και αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους της καταφέραμε να κερδίσουμε τις πρώτες θέσεις στις τουριστικές προτιμήσεις πανελληνίως, αλλά και παγκοσμίως.

Η ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση των υποδομών μας και της ποιότητας των παροχών τουρισμού, καθώς και η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και με αυτονόητη τη συνεργασία όλων των φορέων του κλάδου προχωράμε για τον απόλυτο στόχο των 365 ημερών».

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.