Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κοιμητήριο Άσσου Κορινθίας

Άντρο συμμοριών το Κοιμητήριο του Άσσου Κορινθίας

Καταγγέλλει κλοπές και φθορές αυτοκινήτων ο πρόεδρος της Κοινότητας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 16 Φεβ. 2020
1ΣΧΟΛΙΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος του Άσσου Κορινθίας, Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος για τα φαινόμενα κλοπών και καταστροφών σε αυτοκίνητα στο Κοιμητήριο της Κοινότητας. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος απευθύνεται προς το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου αλλά και το δήμαρχο Κορινθίων με δημόσια επιστολή και ζητά να λάβουν μέτρα για την προστασία των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. 

Στην επιστολή αναφέρεται αναλυτικά: 

«Μετά από ενημέρωση των πολιτών του Άσσου ενημερώνω τους κατοίκους ότι : Διαπιστώθηκε ότι τις απογευματινές ώρες στο κοιμητήριο του Άσσου άγνωστοι σπάνε τα τζάμια τον αυτοκινήτων και τα ληστεύουν.

Δεν γνωρίζω αν κάποιος έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων, καλό είναι να προσέχουμε και να μην πηγαίνουμε μόνοι μας στο κοιμητήριο καθώς επίσης να ασφαλίζουμε καλά το αυτοκίνητο μας και τα αντικείμενα που έχουμε μέσα σε αυτό.

Η πρόταση μας προς την Δημοτική αρχή είναι η άμεση προστασία των δημοτικών κτιρίων της Κοινότητας μας με συχνή αστυνόμευση για την αποφυγή των κλοπών την ασφάλεια των δημοτικών κτιρίων και προπάντων την ασφάλεια των δημοτών μας.

Ως Πρόεδρος τις Κοινότητας θα ενημερώσω τον Δήμαρχο Κορινθίων και το Αστυνομικό τμήμα Βραχατίου για την προστασία των κατοίκων.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου η να πάει στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου και να καταθέσει το συμβάν.

Ο Πρόεδρος τις Κοινότητας Άσσου
Ναπολέων. Γιαννακουλόπουλος»

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

Σχόλια

Νίκος (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 16/02/2020 - 15:00

Γύφτοι ειναι αλλα δεν μπορούμε ν το πούμε. η αλήθεια απαγορεύεται.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.