Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15 εκατ. ευρώ για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα διαθέτει η Περιφέρεια

15 εκατ. ευρώ για την επαναλειτουργία του τραίνου στην Αργολίδα διαθέτει η Περιφέρεια

Εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι από πόρους ΕΣΠΑ. Άλλα 20.000.000 ευρώ θα διατεθούν για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Πελοπόννησο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 18 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Πιστώσεις 15.000.000 ευρώ για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου και 20.000.000 ευρώ για την προώθηση των μελετών επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε αστικά κέντρα της Περιφέρειας, θα διατεθούν από πόρους ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αυτό γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, έπειτα από ενημέρωση δυο στελεχών του Υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με την έγκριση των παραπάνω πόρων.

Για την πορεία του ΕΣΠΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα,  στην οποία συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

Συνάντηση

Η μέχρι τώρα πορεία του Ε.Π. Πελοποννήσου, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης μετά τη συνάντηση, κρίνεται σχετικά ικανοποιητική, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω κινητικότητα προκειμένου να αυξηθεί η απορρόφηση των διατιθέμενων πιστώσεων.

Οργανώνονται συσκέψεις σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα για την εξέταση της πορείας των έργων και την μεθόδευση των επόμενων κινήσεων που απαιτούνται, ώστε να μη χαθούν πιστώσεις από την Περιφέρεια” σημείωσε ο Π. Νίκας.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.