Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

kounoupi

Ευρώπη

Ευρώπη

Ανάγκη επαναλειτουργίας των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εστίας

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ανάγκη ανασύστασης των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εστίας που καταργήθηκαν στο πλαίσιο του δεύτερου μνημονίου, τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης σε ερώτηση που κατέθεσε προς την Ευρ.

Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Θεσσαλονίκης ο Jean Claude Juncker

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 10 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η τελετή αναγόρευσης  του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean Claude Juncker σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/7 και ώρα 20.00, στo Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου & Παραλίας, Κτίριο Μ1).

«Η Ελλάδα στο Πιάτο!» και στον Τύπο

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 9 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εξακολουθεί ο απόηχος της επιτυχημένης εκδήλωσης «Η Ελλάδα στο πιάτο!» που διοργανώθηκε από τον Στέλιο Κούλογλου στις Βρυξέλλες.  Η εκδήλωση, που συγκέντρωσε περισσότερους από 500 επισκέπτες, σκοπό είχε την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας στο ευρωπαϊκό κοινό με «πρέσβεις» τέσ

Αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων AIDS, φυματίωσης και ηπατίτιδας C

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 7 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το ΕΚ ζητάει με ψήφισμά του την αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων AIDS, φυματίωσης και ηπατίτιδας C και την εφαρμογή μακροπρόθεσμων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Πάνω από 30% η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα! Ευρώπηadmin2 Παρ, 07/07/2017 - 16:44

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αποκαλύπτει, με επίσημα στοιχεία, τη σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα.

Airbnb, Uber χωρίς Ενιαίο Ευρωπαϊκό Νομοθετικό πλαίσιο

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 4 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Airbnb, Uber και άλλα νέα επαναστατικά μοντέλα οικονομίας συνεργασίας, παραμένουν χωρίς Ενιαίο Ευρωπαϊκό Νομοθετικό πλαίσιο όπως απάντησε στην Εύα Καϊλή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Παράταση τραπεζικών εγγυήσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 4 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την παράταση του ελληνικού καθεστώτος εγγυήσεων για τα πιστωτικά ιδρύματα έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 βάσει των κανόνων της ΕΕ περί κρατικών ενισχύσεων. Η κατάσταση ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών βελτιώνεται σταδιακά, αλλά οι προκλήσεις παραμένουν.

Πού δαπανά τα χρήματά της η ΕΕ;

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 3 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι επιθυμούν η ΕΕ να κάνει περισσότερα σε 15 τομείς, από την καταπολέμηση της ανεργίας και της τρομοκρατίας μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος και της υγειονομικής ασφάλισης.

Απορρίμματα: Ανακύκλωση της παθογένειας

από admin2
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 1 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Εδώ και λίγες μέρες η χώρα αντιμετωπίζει εντονότατο πρόβλημα λόγω της συσσώρευσης οικιακών απορριμμάτων στους δρόμους. Εν μέσω τουριστικής περιόδου και με τον πρώτο μεγάλο καύσωνα της χρονιάς, η κατάσταση είναι πλέον δραματική σε πολλούς δήμους.

Το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν

από admin
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 26 Ιουν. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία του πόσιμου νερού από τη ρύπανση και τη σπατάλη ζήτησε με γραπτή του ερώτηση ο Κώστας Χρυσόγονος, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη αποτροπής της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών ύδρευσης και εξαίρεσής τους από εμπορικές συμφωνίες.