Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΛΕΝΤΖΟΣ

Αναστάσιμος καυγάς για τα αδέσποτα. Μαλλιά κουβάρια Λέντζος - Κυριακού

Ο Λέντζος, το ταξίδι στην Αθήνα και τα …παρατράγουδα

Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο του Συλλόγου «Οι Αδέσποτοι» Στελιο Κυριακού εξαπέλυσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου Παναγιώτης Λέντζος, με αφορμή δήλωση του κου Κυριακού ότι ο δήμος Ναυπλιέων αρνήθηκε να του δώσει άδεια μετακίνησης για να πάει στην Αθήνα να παραδώσει τέσσερα κουτάβια στους ιδιοκτήτες τους.

Ο κος Λέντζος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ήταν αυτός που συναντήθηκε με τον κο Κυριακού και δεν έδωσε  την άδεια, γιατί, όπως ισχυρίζεται δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.

Όμως το θέμα δεν σταματά εδώ, αφού ο αντιδήμαρχος επιτίθεται σφόδρα στον πρόεδρο του συλλόγου ανοίγοντας πολλά θέματα, που έχουν σχέση με το δήμο και τις σχέσεις του με τον φιλοζωικό σύλλογο.

ΑΔΕΣΠΟΤΑ

 

Ο κος Λέντζος μεταξύ άλλων δηλώνει ότι ο κος Κυριακού ζήτησε από τον αντιδήμαρχο την άδεια μετακίνησης για να μεταφέρει στην Αθήνα αδέσποτα τονίζοντας:

Kάνω γνωστό ότι τέτοιο χαρτί δεν μπορεί να εκδώσει ο αντιδήμαρχος (η άδεια δεν έχει να κάνει με τάισμα αδέσποτων στην περιοχή του Δήμου αλλά για μεταφορά εκτός Δήμου στην Αθήνα και κυκλοφορία του συγκεκριμένου ανθρώπου εκτός νομού).
Του εξήγησα ότι το χαρτί αυτό μπορούσε να το πάρει από άλλους φορείς (αστυνομία ή περιφέρεια) και όχι από μένα.

Ο αντιδήμαρχος όμως ανοίγει μια σειρά θεμάτων κατηγορώντας τον κο Κυριακού: 

Ο κύριος Κυριακού μέχρι το μικρόβιο της πολιτικής να τον προσβάλλει και να θελήσει να εξαργυρώσει τα αδέσποτα σε ψήφους, χρησιμοποιούσε (και χρησιμοποιεί) χρήματα των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων (περίπου 20.000€ ετησίως) για να στειρώνει, τσιπάρει, αποπαρασιτώνει, αποθεραπεύει και φιλοξενεί ζώα.

Οι λίστες των κτηνιάτρων με τους οποίους ο δήμος είχε και έχει σύμβαση, αδιάψευστος μάρτυρας. Ως μέλος της επιτροπής για τα ζώα συντροφιάς του Δήμου, είχε κληθεί από το Δήμαρχο πάρα πολλές φορές να ξαναφτιάξει το σύλλογο του οποίου ο ίδιος είχε αναστείλει τη δραστηριότητα, για να μπορεί ο δήμος να χρηματοδοτεί τους φιλόζωους και το αρνιόταν συστηματικά.

Παραιτήθηκε από την επιτροπή 2 μήνες πριν τις εκλογές για να αρχίζει να κατηγορεί διαφημίζοντας την υποψηφιότητά του.
Μετά τις εκλογές θυμήθηκε ω του θαύματος το σύλλογο.

Δεν είχε ξεχάσει όμως ούτε μία στιγμή να χρησιμοποιεί τα χρήματα των δημοτών φροντίζοντας την καθημερινή προβολή του έργου του.
Εκμεταλλεύτηκε μέχρι και το ατυχές γεγονός με την δηλητηρίαση των σκύλων στην περιοχή της Γλυκειάς. Ψευδώς αναφέρει παντού ότι η δηλητηρίαση έγινε σε φυλασσόμενο χώρο, ενώ ήταν εκτός.

Δικάζει ένα θέμα το οποίο έχει αναλάβει η δικαιοσύνη. Αφήνει υπονοούμενα συνεχώς ρίχνοντας λάσπη και συκοφαντώντας, συνεχίζοντας την αυτοπροβολή του και την αλαζονική συμπεριφορά του.
Μέχρι εδώ όμως κύριε Κυριακού.

Δεν θελήσαμε ποτέ να εκμεταλλευτούμε πολιτικά το εξαιρετικό έργο που παράγει ο δήμος στο θέμα των ζώων συντροφιάς σε συνεργασία με τους αληθινούς φιλόζωους. Μας αναγκάζετε να υπερασπιστούμε όμως τα χρήματα των δημοτών που χρησιμοποιούσατε και χρησιμοποιείτε για να μηδενίσετε τις προσπάθειες όλων και κυρίως των φιλόζωων, οι οποίοι έχουν αρχές και αξίες και δεν εγκρίνουν πράξεις και πολιτικές σας.

Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε για προσωπικό πολιτικό όφελος τα συναισθήματα των ανθρώπων που αγαπούν τα ζώα, να συκοφαντείτε και να δυσφημείτε το Δήμο και τους ανθρώπους του και φυσικά τους φιλόζωους που δε σας έχουν κάνει τη χάρη ...γιατί ξέρουν από ανθρώπους - ζώα και συμπεριφορές.

Από αύριο ο Δήμος θα δημοσιοποιεί κάθε περίπτωση που εσείς παρουσιάσατε ως δική σας και πλήρωσαν οι δημότες. Ακόμα θα ήθελα να πληροφορήσω ότι μέχρι τώρα την δύσκολη αυτή περίοδο ο δήμος έχει μοιράσει πάνω από 450 kg ζωοτροφές σε αυτούς οι οποίοι ταΐζουν.

Προτείνω να μαζέψετε τους παπαγάλους σας που διαχέουν τα ψέματα που εσείς τους λέτε δυσφημώντας ολόκληρη την περιοχή μας.

Ο anagnostis.org επικοινώνησε με τον κο Κυριακού, από τον οποίο αναμένεται να απαντήσει σε όσα καταλογίζει ο αντιδήμαρχος εναντίον του.
 

Home design

 

Σχόλια

Μάρθα Πουλτίδου (χωρίς επαλήθευση) Πέμπτη 16/04/2020 - 00:25

Να πάει ο κύριος Λεντζος να βρει τα ζώα που "έχασε" κι ας αφήσει τις μπαρουφες που λέει.Το έργο που έχει προσφέρει ο Κυριακού,δεν θα καταφέρει ποτέ να το φτάσει ο άχρηστος.. Περιμένω εναγωνίως τα αποδεικτικά στοιχεία για όλες αυτές τις συκοφαντίες.Δωστε του χαιρετίσματα και ας πάει μέχρι την γωνία να δει αν έρχομαι.Το βλήμα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.