Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Διαγραφή Ζαγοράκη. Ένας λιγότερος ευρωβουλευτής για τη Νέα Δημοκρατία

Διαγραφή Ζαγοράκη. Ένας λιγότερος ευρωβουλευτής για τη Νέα Δημοκρατία

Ευρωβουλευτής: Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι

Τη διαγραφή Ζαγοράκη από τη Ν.Δ. ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καθώς και την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προκειμένου όπως είπε προκειμένου "να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού".

"H κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφαση του πρωθυπουργού διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο ο Θ. Ζαγοράκης" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοινώνοντας τη διαγραφή Ζαγοράκη.

Τη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, που απείλησε με ανεξαρτητοποίηση με αφορμή την απόφαση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

“Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. 

Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα” δήλωσε ο κ.Πέτσας.

“Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη” πρόσθεσε και ανακοίνωσε:

“Με απόφαση του πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται  άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.
Με απόφασή του πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Ζαγοράκης.”

Ζαγοράκης:

«Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου» δήλωνε χθες μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκης απειλώντας ότι θα αποχωρήσει από τη Ν.Δ. με ανακοίνωσή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και η ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».

 

 

Σχόλια

Evangelos Al… (χωρίς επαλήθευση) Τρίτη 28/01/2020 - 17:23

Αυτά παθαίνουν όσοι καβαλάνε τα καλάμια των επιφανών της τηλεθέασης, του αθλητικού τζετ σετ, κάθε είδους καβαλημένων παραγόντων που καμιά σχέση δεν έχουν με την πολιτική και μετά εκδηλώνονται γιαυτό που πραγματικά είναι, primadonna.
Τις λίστες των υποψηφίων καθορίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί που ψαρεύουν στα θολά νερά με τις καλαμωτές που κολυμπάνε οι παράγοντες της δημοσιότητας.
Τα κόμματα έπρεπε να είναι πολιτικοί οργανισμοί ζωντανοί στον δημοκρατικό διάλογο όπου οι πιο δοκιμασμένοι σε συλλογικότητες και θεματικές θα καλούνται να ασκήσουν στο κυβερνητικό πλαίσιο την εφαρμογή των προτάσεών τους, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
Αλλά δυστυχώς το Ελλαδιστάν είναι τριτοκοσμική περίπτωση θεοκρατικού σουλτανισμού!

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.