Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Συνάντηση Ανδριανού με Βορίδη Σκρέκα

Να τελειώνει με τον ανάβαλο ζήτησε ο Ανδριανός από Βορίδη

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται το έργο σε Κουτσοπόδι – Φίχτια και η επέκταση στην Ερμιονίδα.

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε την Πέμπτη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα.

Ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στην ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και να ολοκληρωθούν τα έργα πνοής για τον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας του Αναβάλου σε Ερμιονίδα και Κουτσοπόδι – Φίχτια.

Συνάντηση Ανδριανού με Βορίδη Σκρέκα

Ακόμη ο κ. Ανδριανός έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας όπως μεταξύ άλλων το υψηλό κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων, τις παράνομες ελληνοποιήσεις, την ανάγκη επικαιροποίησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να καλύπτονται και να αποζημιώνονται οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, καθώς και τον άδικο αποκλεισμό κατά την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης των κτηνοτρόφων στα ορεινά χωριά της Αργολίδας από τις εξισωτικές αποζημιώσεις.

Οι κύριοι Βορίδης και Σκρέκας επεσήμαναν ότι η υλοποίηση των έργων του Αναβάλου είναι ζήτημα βασικής προτεραιότητας για το Υπουργείο. Για την επέκταση προς Ερμιονίδα προχωρά η διαδικασία ώστε να δημοπρατηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα το έργο, ενώ για την επέκταση προς Κουτσοπόδι – Φίχτια ήδη προχθές 18 Νοεμβρίου υπεγράφη η απόφαση για την επιτροπή προεκτίμησης ζημιών των ακινήτων που έχουν κηρυχθεί απαλλοτριούμενα προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου.

Riviera Banner

Σχόλια

Μαντάς Κώστας (χωρίς επαλήθευση) Σάββατο 30/11/2019 - 10:47

Όταν τελείωσα τη σχολή έπιασα δουλειά στον Ανάβαλο στο Ναύπλιο όταν ακόμα ήταν θάλασσα. Μετά από 2 χρόνια τελείωσε παρέδωσε ο Γερμανός το έργο και η εταιρεία έκλεισε. Αμέσως πήγα φαντάρος. Τελειώσα το στρατιωτικό και προσλήφθηκα στην ΕΡΤ μέχρι το 2.000 που συνταξιοδοτήθηκα και μέχρι σήμερα φτιάχνουν τον Ανάβαλο.....ΕΛΛΆΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.