Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Γαβρήλος Έφη Αχτσιόγλου

Γαβρήλος: Αναγκαία η αναδιοργάνωση και διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Η μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά...

Την αναγκαιότητα για αναδιοργάνωση και διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο δικηγόρος – εργατολόγος Γιώργος Γαβρήλος στην εκδήλωση του κόμματος στο Ναύπλιο, παρουσία της πρώην υπουργού Έφης Αχτσιόγλου.

Ο Γιώργος Γαβρήλος σημείωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Ο κόσμος, που τον εμπιστεύτηκε να είναι το ανάχωμα και το αντίπαλο δέος στην παλινόρθωση της Δεξιάς, ζητά να προετοιμαστεί και να βρίσκεται και οργανωτικά δυνατός μέσα στους κοινωνικούς αγώνες. Με εκπροσώπηση στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα σωματεία, με συνεχή παρουσία και συμμετοχή σε όλα τα δρώμενα των τοπικών κοινωνιών. Η αντιστοίχηση του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ είναι μια αναγκαιότητα. Στην προσπάθεια αυτή, όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί άνθρωποι του τόπου πρέπει να είναι παρόντες.

Στο Συνέδριο θα πρέπει να συζητηθούν το πρόγραμμα και η συνολική λειτουργία του κόμματος. Πλέον, υπάρχουν έμπειρα στελέχη και τεχνογνωσία για μια δεύτερη επιτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας. Το πρόγραμμα και οι προτάσεις μας θα πρέπει να απαντούν στα νεοσυντηρητικά και νεοφιλελεύθερα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας. Η λειτουργία του κόμματος χρειάζεται να είναι τέτοια, ώστε να αξιοποιηθεί κάθε νέο μέλος και κάθε νέα φωνή που συντάσσεται σ’ αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σε μια δεξιά που έρχεται από το παρελθόν και θέλει να εξυπηρετήσει μόνο τους λίγους φίλους και ισχυρούς».

Black friday home design

 

Σχόλια

Evangelos Alexandris (χωρίς επαλήθευση) Πέμπτη 14/11/2019 - 19:31

Ο μαρξισμός πέθανε. Η σύγχρονη κοινωνία απαιτεί διαρκώς ανοιχτές συλλογικές προσεγγίσεις στα ειδικά προβλήματα με δημοκρατικές διαδικασίες κι όχι ιδεοληψίες προκατειλημμένης αντιμετώπισης εχθρών.
Η αριστερά θα μπαίνει στο περιθώριο όσο προσκολλάται σε ιδεολογικές δογματικές αναπαραστάσεις περασμένων αιώνων και αρνείται σοβαρό συναινετικό διάλογο με βάση τον επιστημονικό λόγο.
Η σύγχρονη αριστερά προσεγγίζει τα κοινά, με προβληματισμό, διαλογίζεται ανοιχτά, αναλαμβάνει δράσεις προς επίλυση προβλημάτων με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης και ιδεολογικής ταυτότητας, διευρύνοντας συνεχώς την κοινωνική βάση που γνωρίζει δικαιώματα πολίτου κι αναλαμβάνει ευθύνες υλοποίησης συντεταγμένων μεταρρυθμίσεων με γνώμονα την κοινωνική ευημερία όλης της κοινωνίας κι όχι μόνο κάποιας περιορισμένης, ταμπουρωμένης εχθρικά κοινωνικής τάξης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.