Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

ΝΟΔΕ Αργολίδας

Ζητούν τα …κεφάλια των παραιτηθέντων στη ΝΟΔΕ

Ποιοι μένουν πιστοί και στηρίζουν Σχοινοχωρίτη

Στήριξη από εννέα μέλη της ΝΟΔΕ βρήκε ο Πρόεδρος του κομματικού οργάνου, μετά την παραίτηση των  Σπύρου Στείρη και Παντελή Ρουμελιώτη, για να ακολουθήσει η παραίτηση της Μαρίας Ζέρβα.

Πέννυ Καχριμάνη, Παναγιώτης Δούρος, Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος), Δημήτρης Νώτης, Γιώργος Μούκιος, Καββαδία Παπαρρηγοπούλου Αθανασία, Σπύρος Διολίτσης, Προσύλης Χρήστος και Παναγιώτης Ζαχαριάς παραμένουν πιστοί και στηρίζουν τον Πρόεδρο και ζητούν τις παραιτήσεις των τριών και από την ίδια τη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Μάλιστα, όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται τη Δευτέρα στην Κόρινθο και αναμένεται να ανακοινώσει και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Από δυο χωριά, χωριάτες λοιπόν η ΝΟΔΕ, μετά τις παραιτήσεις και άγνωστη είναι η συνέχεια, αφού αναμένεται ανταπάντηση των τριών.

Το κείμενο που στηρίζει Σχοινοχωρίτη και καλεί τους τρεις σε παραίτηση, ακολουθεί:
«Η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι οι ελεύθερες εκλογές και η έκφραση της θέλησης των ψηφοφόρων για ποιον-α θέλει να τους εκπροσωπεί. Η Νέα Δημοκρατία σε συνέχεια του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία και εκσυχρονίζοντας το καταστατικό της,  προχώρησε το Μάιο του 2018 στις εσωκομματικές της εκλογές. 

Η εκλογή των προέδρων και μελών σε ΔΗΜ.Τ.Ο. και Νομαρχιακές Οργανώσεις, κατευθείαν από τα μέλη της παράταξης, εγκαινίασε μια νέα εποχή εξωστρέφειας και πρόσκλησης των ενεργών πολιτών για ενιαία χάραξη πολιτικής προς το συμφέρον όλης της κοινωνίας.
Στην Αργολίδα, όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, μετά τις εσωκομματικές εκλογές αφήσαμε πίσω τις όποιες “αντιπαραθέσεις” και αποφασίσαμε να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της πατρίδας και του κόμματος.

Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις εκλεγμένων μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Αργολίδας και επειδή η ενότητα δεν είναι ζητούμενο αλλά προϋπόθεση, σεβόμενοι τους χιλιάδες Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως τιμώντας την επιλογή τους, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη στήριξή μας στον εκλεγμένο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας.
Ο κοινός μας στόχος για αυτοδυναμία της ΝΔ στις εθνικές εκλογές ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών δεν αφήνει περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές.

Οι πρόσφατες παραιτήσεις μελών μας από τους τομείς που τους είχαν ανατεθεί με απόφαση του Προέδρου την Ν.Ο. Αργολίδας λειτούργησαν εις βάρος της παράταξης δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση για τα θεσμικά της όργανα στο νομό.
Ο κόσμος δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, οφείλουμε όλοι να έχουμε πάνω από το εγώ το εμείς και το καλό της παράταξης για το καλό της χώρας, συνεπώς για όσους δε μπορούν ή δε θέλουν να πορεύονται έτσι, ο μόνος δρόμος για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμικού οργάνου της ΝΟΔΕ είναι η παραίτηση».

Τα μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Αργολίδας:
Πέννυ Καχριμάνη   Γραμματέας ΝΟΔΕ
Παναγιώτης Δούρος   Ταμίας ΝΟΔΕ
Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας ΝΟΔΕ
Δημήτρης Νώτης   Συπεύθυνος Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ΝΟΔΕ
Γιώργος Μούκιος   Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ
Καββαδία Παπαρρηγοπούλου Αθανασία    Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ναυπλίου
Σπύρος Διολίτσης  Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Άργους - Μυκηνών
Προσύλης Χρήστος  Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ερμιονίδας
Παναγιώτης Ζαχαριάς   Υπεύθυνος  Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων ΝΟΔΕ
 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.