Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Προαστιακός Κόρινθος

Ζητούν σύνδεση της πόλης με τον Προαστιακό

Έχουν τρένο αλλά δεν έχουν συγκοινωνία

Μόνο με ταξί, ιδιωτικά οχήματα ή με τα πόδια μπορούν να μετακινηθούν οι επιβάτες του προαστιακού Κορίνθου καθώς δεν υπάρχει συγκοινωνιακή σύνδεση του σταθμού με την πόλη. Γι' αυτό το λόγο διοργανώνεται συγκέντρωση το ερχόμενο Σάββατο σε κεντρικό σημείο της πόλης, και πορεία μέχρι τον σταθμό από μία διαδρομή η οποία εκτός από μακρινή, είναι και εντελώς ακατάλληλη για να την διασχίσει κάποιος με τα πόδια.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Συγκοινωνιακή Σύνδεση του Προαστιακού με την Κόρινθο:

«Εδώ και χρόνια καθημερινά βιώνουμε την απαράδεκτη κατάσταση -για πολιτισμένη χώρα και πόλη- της απουσίας συγκοινωνιακής σύνδεσης της πόλης μας με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Ως ενεργοί πολίτες σας καλούμε το Σάββατο 19 Μαΐου στις 11 το πρωί στην Πλατεία Περιβολάκια, για να απαιτήσουμε τη σύνδεση της πόλης με τον προαστιακό και να περπατήσουμε μαζί τη διαδρομή μέχρι το σταθμό.

Θέλουμε έτσι να δείξουμε σε όλους τους υπεύθυνους (Δημοτική Αρχή, ΚΤΕΛ ή όποιον τυχόν άλλο) ότι η διαδρομή είναι εντελώς ακατάλληλη, για να τη διασχίζουν καθημερινά με τα πόδια τόσο οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσές μας, όσο και όσοι και όσες επισκέπτονται την πόλη μας».

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.