Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ζήτησαν μελέτη βιωσιμότητας από τον Δήμο!

Ζήτησαν μελέτη βιωσιμότητας από τον Δήμο!

Η διενέργεια μελέτης βιωσιμότητας από το Δήμο Ναυπλιέων με τη συνεργασία του ΟΣΕ αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Θάνου Βούρδα με αντιπροσωπεία από την Αργολίδα που μετέβη στην Αθήνα για να συζητήσει μαζί του την προοπτική επαναλειτουργίας της μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος - Ναύπλιο.
 

Η μελέτη από μία πρώτη ανάγνωση φαίνεται πως θα αφορά τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Ναυπλίου – Κορίνθου μεμονωμένα και όχι ως αναπόσπαστο τμήμα του προαστιακού, κάτι που πατά πάνω στη λογική Μαυραγάνη όπως παρουσιάστηκε κατά την επίσκεψή του στο Ναύπλιο, η οποία δεν ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Συν τοις άλλοις δεν έχει ακόμα εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιο επενδυτικό σχήμα για αυτό το τμήμα, κάτι που ίσως να τεθεί ως προαπαιτούμενο για την διεξαγωγή της μελέτης πριν έρθει το θέμα προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο. 
 

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Μανώλης Δανούσης και ο Γιάννης Κουλεντιανός από το Επιμελητήριο Αργολίδας, ο Γιώργος Νάθενας (συγκοινωνιολόγος), η Άλκηστις Κοντογιάννη (πρώην κοσμήτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου) και ο Βαγγέλης Ντάνης από την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Επαναλειτουργία του Τρένου.
 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.