Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ζήτημα χρόνου να φτάσει στην Ελλάδα ο κορωνοϊός

Ζήτημα χρόνου να φτάσει και στην Ελλάδα ο κορωνοϊός

Οι Έλληνες επιστήμονες θεωρούν ότι σύντομα θα υπάρξουν κρούσματα και στη χώρα μας

Σε πλήρη επαγρύπνηση, ψύχραιμοι αν και ανήσυχοι για την εμφάνιση του πρώτου περιστατικού οι Έλληνες γιατροί και λοιμωξιολόγοι θεωρούν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι είναι απλά ζήτημα χρόνου το πότε θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα ο κορωνοϊός

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε ότι θα είναι απίθανο να μην φτάσει στην Ελλάδα, υπογράμμισε ότι όλες οι υπηρεσίες είναι σε πλήρη επαγρύπνηση γιατί οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο «να πιάσουμε το περιστατικό που θα έρθει στην Ελλάδα έγκαιρα. Να το διαγνώσουμε και να το απομονώσουμε για να διακοπεί η αλυσίδα της μετάδοσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

Εν τω μεταξύ παραμένουν σε καραντίνα, στο νοσοκομείο Σωτηρία, οι δύο Έλληνες που γύρισαν από την Ουχάν για προληπτικούς λόγους παρότι οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είναι φορείς του νέου κορωνοϊού. Σύμφωνα με το διεθνές πρωτόκολλο θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες στη διάρκεια των οποίων θα υποβάλλονται σε εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις από τους γιατρούς της μονάδας Λοιμώξεων.

Η επαφή τους με τον υπόλοιπο κόσμο είναι πλήρως αποκομμένη, αφού απαγορεύεται να δέχονται επισκέψεις και η μόνη επικοινωνία τους με συγγενείς και φίλους γίνεται μέσω κινητού τηλεφώνου.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.